EYT’liler tek ses: Formül tek ve belli!

Emeklilikte yaşa takılanlardan siyasi partilerin gündeme getirdiği kademeli geçiş formüllerine “hayır” yanıtı geldi.

EYT’liler tek ses: Formül tek ve belli!

İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Torbalı ilçesinde değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, siyasi partiler tarafından dile getiren çözüm formüllerine karşı çıkıldı.

Açıklama şöyle:

“İzmir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği olarak dün Torbalı ilçe sorumlularımızla ve EYT‘li dostlarımızla gündemi değerlendirmek için bir araya geldik.

Torbalı’da neler yapabilirizi görüştüğümüz, yol haritamızı oluşturduğumuz, daha fazla nasıl EYT’lilere ulaşabileceğimizi konuştuğumuz verimli ve güzel geçen bir toplantı gerçekleştirdik.

Ayrıca son dönemdeki çözüm formüllerinin bizim talebimiz olmadığını, çözümün tek ve bunun da 4447 no.lu yasanın geriye dönük olarak çıkarılmasının iptalini, çözümün herkesi kapsaması gerektiğini, gerek İzmir EYT Derneği Başkanımız Doğan Türker tarafından gerekse bu mağduriyeti yaşayan kaderdaşlarımız bir kez daha dile getirdi.

Bizler bir zincirin halkası olarak bir olursak, birlik olursak ve her defasında bu halkayı genişletirsek, güçleneceğimizi ve bu gücümüzü de sonuca ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz.

Torbalı ilçe sorumlularımız ve EYT’li kardeşlerimizdeki kararlılık, sabır ve çalışma azmi; mağduriyetimizin çözümü için hedefe ulaşacağımızın bir göstergesidir.

Bu toplantının yapılmasında emeği geçen Torbalı İlçe Sorumlularımız; Gülay TUNALI, Murat KEKLİK, Alaaddin AKKUL, Aziz EROĞLU‘na ve bizlere desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan Erkan Akın’a katkıları için tekrar teşekkür ederiz. Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız… İzmir EYT SYD”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir