EYT’lilerden hem iktidara hem muhalefete mesaj var!

İzmir EYT Derneği Başkanı Doğan Türker, Konak Meydanındaki EYT buluşmasında hem iktidara hem muhalefete seslendi. İktidara “Ümitlerimizi kıranlara seçim zamanı hüsrana uğrayacaktır” mesajı veren Türker, “Millet İttifakı da yarın seçimden sonra bizi unutacaksa boşuna söz vermesin” dedi.

EYT’lilerden hem iktidara hem muhalefete mesaj var!

İzmir EYT Derneği tarafından düzenlenen açık hava toplantısı Konak Meydanında yapıldı.

Toplantıda konuşan İzmir EYT Derneği Başkanı Doğan Türker, hem iktidara hem muhalefete seslendi.

Türker’in konuşması şöyleydi:

“EYT sorunu bilmeyen duymayan kalmadı ama bilip de bilmemezlikten, duyup da duymamazlıktan gelenler var. Bunların başında da iki kişi geliyor.

Seçim sürecinde söz verenler bugünkü iktidar ve ortağı bizleri duymamazlıktan gelmeye devam ediyorlar. Bilinsin ki bu ülkede en çok 5 yılda bir seçim yapılıyor. Dün bizleri kandıranlar ümitlerimizi yıkanlar, seçim zaman hüsrana uğrayacaklardır. Hak verilmez, alınır davamızda sonuç alıncaya kadar mücadelemizi her platformda göstereceğiz. Bugüne kadar çok sizler verildi ama ne yazık ki tutulmadı.

Buradan aynı şekilde bugün yanımızda olan Millet İttifakı’na seslenmek istiyorum; söz verip de yarın seçimde sonnra bizlere bugünkü hükümetin yaptığı gibi görmemezlikten gelip duymamazlıktan gelip unutulanlar olacaksak bu sözleri vermeyin, hayallerimiz ve umutlarımızla oynamayın.

Bizim derdimiz erken emeklilik değil, ayrıcalık değildir. Tek isteğimiz maç oynanırken kural değiştirilerek ellerimizden alınan hakların iadesidir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. EYT sorunu çözecek gücü de parası da vardır. Yeter ki çözülmek istensin.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir