Fatih Erbakan’dan 2000’lilere destek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2000-2008 yılları arası işe girenlerin emeklilikle ilgili beklentilerine yönelik bir açıklama yaptı. Erbakan’ın açıklaması sonrası Emeklilikte Adalet Derneği’nden teşekkür mesajı geldi.

Fatih Erbakan’dan 2000’lilere destek

TBMM’deki yemin töreni ile yeni yasama dönemi başladı. Meclis’te gerçekleşen yayında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, toplumun farklı kesimlerinde çeşitli mağduriyetler yaşayan vatandaşlara destek açıklaması yaptı.

‘EYT’DE 2000 YILINA TAKILANLARIN MAĞDURİYETLERİ DEVAM EDİYOR’

Erbakan’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“Biz bunlarla ilgili gerekli tavsiyelerimizi vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız, mağdur kesimlerin mağduriyetlerinin giderilmesiyle ilgili dosyalarımız var. EYT’de 2000 yılına takılanların mağduriyetleri halen devam ediyor. Kamu mühendislerinin talepleri var. Hem eğitimle ilgili hem de sosyal politikalarla ilgili konuların takipçisi olacağız.”

EMEKLİLİKTE ADALET DERNEĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Fatih Erbakan’ın açıklamaları sonrası Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) de bir mesaj yayınlayarak memnuniyetlerini dile getirdi.

EMADDER’den yapılan açıklama şöyle:

“Sayın Dr. Fatih Erbakan, yeni yasama döneminin sizlere ve partinize hayırlı olmasını diliyoruz. Bizlerin mağduriyetine her zaman yer verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

Meclisin ilk gününde bu mağduriyeti basının önünde ifade etmenizi memnuniyetle karşıladık.

Sizlerin bu mağduriyetin giderilmesinde Mecliste çok güçlü bir şekilde sesimiz olacağınıza ve çözeceğinize inancımız tamdır.

Yeni yasama yılında EMADDER olarak sizlere başarılar diliyoruz”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir