Galatasaray, Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin geçici transferi için oyuncu ve kulübü Paris Saint-Germain ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mauro Icardi’nin geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.
Özel uçakla İstanbul’a gelen Arjantinli futbolcunun kısa videosu kulübün resmi Twitter hesabından paylaşıldı.
1⃣ – 2⃣ – 3⃣ 🤫
Transfer görüşmelerine başladığımız @MauroIcardi, taraftarımızla buluşmadan önce üçlü provası yapıyor! 🦁 pic.twitter.com/fo6TFoy2tp
— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) September 7, 2022
YUSUF DEMİR GALATASARAY’DA
Galatasaray, Avusturya ekibi Rapid Wien’de forma giyen 19 yaşındaki Türk futbolcu Yusuf Demir’in transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Yusuf Demir’in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.
SARI-KIRMIZILILAR JENSEN’İ DE AÇIKLADI
Galatasaray, 21 yaşındaki Danimarkalı stoper Mathias Ross Jensen’in transferi için oyuncu ve kulübü Aalborg BK ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen’in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır.” denildi.
YORUMLAR