Galatasaray’da orta saha gelişmesi; hedefte 2 yıldız isim var

Armasına beşinci yıldızı eklemek isteyen Galatasaray, transfer dönemi kapanmadan orta sahasına takviye yapmak için kolları sıvadı. Sarı kırmızılı ekibin iki yetenekli isimden biriyle anlaşması an meselesi.

Galatasaray’da orta saha gelişmesi; hedefte 2 yıldız isim var

Galatasaray’da orta saha transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un talebiyle transfer dönemi kapanmadan önce kadrosuna bir orta saha daha eklemek isteyen Sarı-Kırmızılı takımın listesindeki isimler Belçika ekibi Club Brugge’da forma giyen Raphael Onyedika ve Chelsea’de top koşturan Carney Chukwuemeka.

Belçika ekibinde forma giyen Onyedika ile 5 yıllık kontrat konusunda anlaşma sağlayan yönetimin Nijeryalı oyuncu için yaptığı ilk teklifin reddedildiği öğrenildi.

Brugge’un Belçika’da transferin kapanmasından dolayı oyuncuyu satmak istemediği ifade edilirken, 23 yaşındaki futbolcunun da Galatasaray’a gitmek için kulubüne baskı yaptığı belirtiliyor.

Galatasaray, yıldız futbolcu için kısa süre içiresinde yeni bir teklif yapıp Belçika ekibini ikna etmeye çalışacak.

Onyedika’dan olumsuz sonuç alınması halinde de Chelsea’nin 20 yaşındaki İngiliz oyuncusu Carney Chukwuemeka için harekete geçileceği ve Ada ekibine kiralama teklifinde bulunulacağı öğrenildi.

Girişimlerini sürdüren yönetim 2 isimden birine imza attırmayı planlıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir