Gönül Boran Özüpak sert çıktı: Çekin elinizi emeklinin üzerinden!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Emekliler Federasyonu (EYT-EF) Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, iktidarın emekliye sadece vaat verdiğini ancak ortada icraat olmadığını belirterek, “Her açıklama ya bir parmak balla sefalet maaşlarına devam diyor ya da var olan hakların gaspına adım oluyor.” dedi.

Gönül Boran Özüpak sert çıktı: Çekin elinizi emeklinin üzerinden!

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan EYT-EF Onursal Başkanı Gönül Boran Özüpak, emeklilerin açlık, yokluk ve yoksulluğa mahkum edildiğini söyledi.

Siyasi iktidarın “Emekliden daha ne alabilirim” çalışması yaptığını savunan Özüpak, “Siyasi irade sağlı sollu günlük açıklamalarla rutine bağladı emekliyi. Detay yok ama anlaşılır tek cümle gerçeği yansıtmayan ‘Emeklimizi enflasyona ezdirmedik’ cümlesi. Algılarla nabız yoklamalara devam?” dedi.

Seçime kadar daha çok vaat duyulacağını kaydeden Özüpak, “Sadecelaf, emeklinin insanca yaşam hakkını teslim eden icraat yok. Her açıklama ya bir parmak balla sefalet maaşlarına devam diyor ya da var olan hakların gaspına adım oluyor. Tasarruflarınızı emekli de değil şatafatlı lüks yaşamlarınızda arayın! Çekin elinizi emeklinin üzerinden” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir