Hande Ataizi Bodrum’daki mekana alınmadı

Bir süredir pahalılığıyla gündemde olan Bodrum, bu kez de Hande Ataizi ile konuşuldu. İddialara göre Hande Ataizi de tatil için gittiği Bodrum Türkbükü’nde bir mekandan içeriye alınmadı.

Hande Ataizi Bodrum’daki mekana alınmadı

Bir süredir pahalılığıyla gündemde olan Bodrum, bu kez de Hande Ataizi ile konuşuldu. İddialara göre Hande Ataizi de tatil için gittiği Bodrum Türkbükü’nde bir mekandan içeriye alınmadı.

Ruhsar dizisiyle büyük bir üne kavuşan ve bugüne kadar birçok projede rol alan ünlü oyuncu Hande Ataizi, şimdilerde ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde ‘Savcı Süreyya Uyar’ karakterine hayat veriyor.

Sevgilisi Dinç Aydoğdu ve Benjamin Harvey ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Leon ile birlikte Türkbükü’nde tatil yapan Ataizi, pahalılığıyla gündemden düşmeyen ilçede ilginç bir olay yaşadı.

Müge Dağıstanlı, yazısında ünlü oyuncu hakkına şu iddiayı ortaya attı:

“Hande Ataizi Türkbükü’nde popülerliği ve pahalılığıyla bilinen bir mekana gitmiş. Ancak kapıdan içeri girememiş. Oyuncuya “Yerimiz yok” demişler. Ataizi hiç olay çıkarmamış, ‘tamam’ deyip dönmüş. O mekanda bir tabak makarna 4 bin TL. Hande Ataizi de pahalılığı ve israfı hiç sevmez. Tutumlu olmasıyla tanınır. Nasıl oldu da oraya gitti, enteresan.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir