Hazal Subaşı: Bir erkeğin kendine güvenmesi beni etkiler

Şimdilerde ‘Kasaba Doktoru’ adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Hazal Subaşı, bir dergiye verdiği röportajda aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hazal Subaşı: Bir erkeğin kendine güvenmesi beni etkiler

Kendisini “Rahat, eğlenceli ve çalışkan” olarak tanımladığını söyleyen Hazal Subaşı, TRT 1’de yayınlanan dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakteriyle arasındaki farklılıkları sorulması üzerine “Ben Leyla kadar geçmişe takılı kalan biri değilim diyebilirim. Kötü anıları, yaşanan travmaları daha kolay yok sayıp, düşünmeden yoluma devam edebilirim çoğu zaman. Bazen hırçınlığım da tutar, o açıdan biraz benziyoruz gibi” dedi.

Röportajın devamında “Karşı cinste seni en çok ne etkiler?” sorusuna yanıt veren Subaşı, “Benimle ve başkalarıyla kurduğu iletişim, düşünceli olması, pozitif olması ve kendine güvenmesi etkiler” ifadelerini kullandı. Aşkla ilgili de konuşan 27 yaşındaki güzel oyuncu, “İlişkinin başlarında hayatımda büyük bir yer kaplıyor aslında. Sonrasında yavaş yavaş rayına oturtabiliyorum her şeyi ve dengeyi buluyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir