İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Narin sorusuna ‘sus’ işareti!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’la ilgili soruya sus işareti yaparak yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Narin sorusuna ‘sus’ işareti!

Diyarbakır‘da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni çuval içerisinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması devam ediyor.

Soruşturma kapsamında anne, ağabey, amcalar gibi aile üyeleri ile cesedi gömen itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklu bulunurken katil ya da katillerin kimlerin olduğu belirlenemedi. Narin’le ilgili soruya İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan sus işareti geldi.

Bakan Yerlikaya, NOW TV muhabiri Sevgi Şahin’in “Narin cinayetiyle ilgili bir soru sormak istiyoruz?” sözlerine sus işareti yaparak yanıt verdi.

Muhabir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İçişleri Bakanı’na Narin’i sorduk  ‘sus’ işaretiyle yanıt verdi. Ardından ‘Konu adliyede bu kadar basit bekliyoruz’ dedi. Valiyse sorumuza ‘Bakanı bir uğurlayalım sonra’ dedi aracına binip gitti. ‘Çember daraldı’ diyen İl Jandarma Komutanı ise hızla uzaklaştı. Narin cinayeti aydınlanmadı” paylaşımını yaptı. Şahin paylaşımına Bakan Yerlikaya’nın sus işareti yaptığı anları da ekledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir