İllerin haftalık vaka yoğunluğu haritası açıklandı

Sağlık Bakanlığı illerin haftalık vaka yoğunluğu haritası açıkladı. 2-8 Ekim verilerine göre, 100 bin kişide haftalık Covid-19 vaka sayısı Ankara’da 356,49, İstanbul’da 274,98, İzmir’de 48,95 oldu. En yüksek vaka ortalaması 551 ile Zonguldak’ta görüldü.

İllerin haftalık vaka yoğunluğu haritası açıklandı

Sağlık Bakanı Koca, Twitter’daki hesabından, 2-8 Ekim arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarının güncellendiği haritayı paylaştı.

Haritaya göre, 100 bin kişide vaka sayısının İstanbul’da 274,98, Ankara’da 356,49, İzmir’de 48,95 olduğu görüldü.

Vaka ortalamasının en yüksek olduğu il 551 ile Zonguldak oldu.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN 10 İL

Bakan Koca, “2-8 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Giresun, Ordu, Ardahan, Kastamonu, Çorum, Samsun, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir