İngiliz YouTuber Yung Filly Avustralya’da tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

Yung Filly olarak bilinen 29 yaşındaki Andres Felipe Valencia Barrientos, Salı günü Brisbane’de tutuklandı ve ertesi gün, 4.000 km’den fazla mesafedeki Perth’e iade edilerek duruşmaya çıkarıldı.

İngiliz YouTuber Yung Filly Avustralya’da tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

Barrientos, dört kez rızası olmadan cinsel ilişkiye girmek, üç kez bedensel zarara yol açan saldırı ve bir kez de bir kişinin boynuna baskı uygulayarak normal nefes almasını veya kan dolaşımını engellemekle suçlanıyor.

Batı Avustralya Polisi, “Soruşturma devam etmektedir ve Cinsel Saldırı Ekibi dedektifleri, bu olaya veya benzer olaylara ilişkin bilgisi olan herkesi aramaya çağırmaktadır,” dedi.

Barrientos, Perşembe günü suçlandı ve kefalet talebi onaylandı. İddiaya göre, Barrientos 28 Eylül’de Perth’teki bir mekanda sahne aldıktan sonra bir otel odasında 20’li yaşlarında bir kadına saldırıda bulundu.

Sosyal medya yıldızı, YouTube kolektifi Beta Squad ve Sidemen üyesi olarak ün kazandı. Sonrasında bir rap sanatçısı olarak müzik kariyerine yöneldi ve 2021’de Beta Squad’dan Chunkz ile birlikte en iyi medya kişiliği dalında MOBO Ödülü kazandı.

İddia edilen saldırı sırasında müzik turnesinde olduğu bildirildi.

Barrientos ayrıca, “Soccer Aid 2020” ve “The Great Celebrity Bake Off” gibi İngiliz televizyon programlarında yer aldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir