Instagram kullanıcıları dikkat! Hesabınız askıya alınmış olabilir!

Instagram kullanıcıları hesaplarının askıya alınmasının ardından Twitter hesapları üzerinden paylaşımda bulunmaya başladılar. Sevilen sosyal paylaşım ağı Instagram’ın kullanıcıları 31 Ekim itibari ile ‘Hesabınız askıya alındı.’ uyarısı ile karşı karşıya kaldılar. Bazı kullanıcılar takipçi sayılarının da azaldığını dile getirdi. Pek, Instagram hesabı nasıl kurtarılır?

Instagram kullanıcıları dikkat! Hesabınız askıya alınmış olabilir!

Instagram hesabı askıya alınan kullanıcılar, hesaplarına yeniden kavuşmak için araştırmalarını hızlandırdılar. Sosyal paylaşım ağı Instagram, bazı kullanıcılarının hesaplarını askıya aldığını açıkladı. Kullanıcılar hesaplarına girdiklerinde, “Hesabınız devre dışı bırakıldı” veya “Üzgünüz, bir karşılaşabiliyorlar. ‘Downdetector’ verilerine göre son bir saatte Instagram kullanıcı şikayetlerinde ciddi oranla artış gerçekleşti.

INSTAGRAM HESABI ASKIYA ALINDI

Instagram hesabını açan bazı kullanıcılar hesaplarının kapatıldığı yönünde bildirimle karşılaştılar. Kullanıcılar Twitter üzerinden yaptıkları açıklamalarda, yaşadıkları probleme çözüm aradılar.

‘Downdetector’ verilerine göre son bir saatte Instagram kullanıcı şikayetlerinde ciddi oranla artış gerçekleşti.

ınstagram1

INSTAGRAM HESABI NASIL KURTARILIR?

Eğer hesabınızın yanlışlıkla kapatıldığını düşünüyorsanız Instagram Yardım Merkezi sayfasından gerekli bilgiler doldurularak itirazda bulunabilirsiniz

Form doldurulduktan sonra itiraz talebi Instagram tarafından incelenir ve değerlendirme sonucunda yanlışlıkla hesabın kapatıldığı tespit edilirse hesap yeniden aktif hale getirilir. İnceleme süresi başvurulardaki yoğunluğa göre farklılık gösterebilir.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir