İşte Bursa’da inşa edilen yerli otomobil fabrikasında son durum!

TOGG Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde yerli otomobil fabrikasının inşa edildiği Bursa’nın Gemlik ilçesinde toplandı. Yönetim Kurulu inşaatı gezdi, bölgeden fotoğraf paylaşıldı. Yerli otomobil fabrikası görünür hale geldi.

İşte Bursa’da inşa edilen yerli otomobil fabrikasında son durum!

TOGG Yönetim Kurulu toplantısı 11 Haziran’da yerli otomobil fabrikasının inşa edildiği Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapıldı.

Toplantıda yönetim kurulu üyeleri tesis inşaatını gezerek bilgi aldı.  

TOGG’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Planlarımız doğrultusunda; birçok tesisimizde temel altı su yalıtım işleri, temel demir imalatı ve temel beton işleri tamamlandı.” denildi.

Fabrika inşaatındaki son durumu bugünkü köşesine taşıyan Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, inşaatla ilgili daha ayrıntılı bilgiler verdi.

Buna göre, inşaatta gelinen son durum şöyle:

-Boya Tesisi’nde temel altı suyu yalıtım işleri tamamlandı. Bu bölümde temel demir imalatı ve temel beton işleri de tamamlanırken, yapısal çelik montaj işlerinin yüzde 6’sı bitti.

-Gövde Tesisi’nin temel altı su yalıtım işleri tamamlandı. İnşaatta temel demir imalatı ve beton işlerinde sona gelinirken, kolon montajları da yüzde 30 oranına geldi.

– Otomobil üretiminin temel yapıları arasında yer alan Montaj Tesisi’nde temel altı su yalıtım işlerinin yüzde 91’i bitti. Bu bölümde temel beton işlerinin yüzde 80, kolon montaj işlerine yüzde 15, yapısal çatı çelik montajının da yüzde 5’i ortaya çıktı.

– Enerji Tesisi için temel altı su yalıtım işleriyle temel demir imalatları ve beton işleri tamamlanırken, kolon ve döşeme imalatları sürüyor.

-Arıtma Tesisi ile Batarya Tesisi temel altı su yalıtımı başladı. Çevre Duvarı’nda betonarme perde işlerinde yüzde 30’a ulaşılırken, menfezler için yağmur suyunun toplanacağı toprak altı galeri imaları başladı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir