İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı bayramlaştı: ‘Bir tercih yaptık, millet dedik!’

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı’nın 3. gününde, bayramlaşma töreni düzenlendi.

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı bayramlaştı: ‘Bir tercih yaptık, millet dedik!’

Haber: SİMLANUR İNCE

Kamera: MESUT ERDOĞAN

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, Merinos Gölpark Tesisleri’nde Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni gerçekleştiriyor.

Düzenlenen bayramlaşma törenine, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Tunçel, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ve İlçe Başkanları katıldı.

İYİ Parti’nin 2017 yılından bu yana çıktığı hedef ve doğruları neyse aynı amaç ve doğrular peşinde gittiğini dile getiren İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Bizler cesurlar hareketinin tüm mensuplarıyla birlikte amacımıza ulaşana kadar görevimize devam edeceğiz. Bizler cesur hareketinin mensupları olarak Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun önderliğinde yolumuza devam edeceğiz. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

“SONUNDA İYİ’LER MUTLAKA KAZANACAK”

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Kuruluşundan bu yana çok ciddi emekleri olan bir partideyiz. Çok ciddi çalışmalara ev sahipliği yaptık. Çok güzel işler de olacak ve olmaya devam ediyor. Sıkıntılar yaşayabiliriz, istemediğimiz şeyler olabilir ama sonunda İYİ’ler mutlaka kazanacak. Partimizin kuruluşundan bu yana partimize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramı kutluyorum” şeklinde konuştu.

“KİMSE HEVES ETMESİN, BİN YIL DAHA BURADAYIZ”

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, “Siz de biliyorsunuz memlekette bir bayram havası yok. Bayram yapacak hal de yok. Memlekette vatandaşın büyük çoğunluğunda kurban kesecek hal de yok. Partimizde de engebeli bir süreç içerisindeyiz. Bu yıl biraz zordayız. Kimse heves etmesin, bin yıl daha buradayız. 9 kollu canavarıyla saray, sarayın adamları, yancıları, beklentisi olanlar, aradığını bulamayanlar ne derlerse desin seçim kaybettik. Yerel seçimlerde istediğimiz sonucu alamadık. Partimiz bir tercih yaptı. Biz öz varlığımızla seçmenin karşısına çıkacağız dedik. Bizim mesajı millet tam okuyamadı, onların mesajını biz okuyamadık. Sonuç böyle oldu, istifa edenler oldu. Sosyal medyada klavye kabadayıları yazıp duruyorlar. Bunların hepsi seçim kaybettiğimiz için. Durduğumuz çizgi önemli. Bütün mesele teslim olmak adına. Başta Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, saraya karşı durduğumuz için bunlar oluyor. Bir tercih yaptık. Saray mı? Millet mi dendi? Millet dedik. Ne mutlu Türküm diyene dedik” diye konuştu.

“AÇLIK SINIRI 20 BİN, EMEKLİ ALIYOR 10 BİN, BUNDAN DAHA BÜYÜK HAKARET OLUR MU?”

2017’de de kurulmuş olduğumuz, buluşma, İYİ Parti’yi hayata getirme gerçeklerimiz ne ise hala o. Bugün diktatörlük misliyle arttı. Ekonomi misliyle iflas etti. Mülteci, sığınmacısı sayıları 11 milyonu geçti. Gerekçelerimiz misliyle mevcutsa mücadelemiz misliyle sürecek. Doğruyu söylemek, mücadele etmek zorundayız. Bundan geriye düşecek bir şey yaptık mı? Yapmadık. Açlık sınırı 20 bin, emekli 10 bin alıyor. Türk insanına bundan daha büyük hakaret olur mu? İktidarın mensuplarına, AK Parti’nin mensuplarına mülteci sorununu sordum. ‘Bir plan sunacak mısınız?’ dedim. ‘Kaynak ülkedeki sorunlar bitmeden biz bunları göndermeyeceğiz’ dediler. Geleceğimiz bu iktidar devam ettiği müddetçe karanlık. Bize de düşen mücadele etmek. Nefesi yeten, enerjisi yetenlerle koşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“SONBAHARA DOĞRU 2 ÖNEMLİ PROJEMİZ OLACAK”

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, “Hiç kimse moralini bozmasın. Partimizin üzerine hem iktidardan hem muhalefetten çok planlı saldırılar var. Biz bunların farkındayız. Bu parti üzerine kim oyun kurarsa kursun hiçbirinin başarılı olma imkanı yoktur. En başından beri kurmuş olduğumuz bu partinin kuruluş hevesleri, amaçları var. Bütün oyunları bozacak irade bu partide var. Bize salonlar vermediler, yollarımızı kapattılar. FETÖ ile PKK ile suçladılar ama İYİ Parti son 2 seçimde mecliste grup kurma imkanı buldu. Milletimiz bunu bize verdi. Yapılmak istenilen Türkiye’de bu başkanlık sisteminin devam etmesi için iki parti olsun istiyorlar. Bunu bozan İYİ Partidir. İYİ Parti bu iki partili sisteme, hem iktidar hem muhalefete hedef olmuştur ama kim ne yaparsa yapsın İYİ Parti bundan vazgeçemez. Tek adam sistemine İYİ Parti asla müsade etmez. Basit bir düşünceye kapılanlar şunu bilsin ki muhalefetin göbeğinde İYİ Parti olacaktır. Bütün mücadelemiz bu olacaktır. Türkiye’deki yapının değişmesi lazım. İYİ Partililer bunu yapabilecek iradedir. Türkiye genelinde teşkilatlarımız yeniden yapılanmadadır. İlçe Başkanlarımız, İl Başkanlarımız performansa dayalı kadrolar ortaya koyacağız. Sonbahara doğru 2 önemli projelerimiz olacak. Genel Başkanımızın onayının ardından bu projeleri yürürlüğe koyacağız. Bu projeleri kim iyi uygularsa en iyi Il Başkanımız, en iyi ilçe başkanımız o olacak. Türkiye’yi tek adamlıktan kurtaracak sizin iradenizdir. Önümüzdeki süreçte hiçbir oyuna gelmeden, saraya özenenlerin oyununa girmeden yolumuza devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerinde bulundu.

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir