Jenna Ortega, hayranlarına TikTok trendine son vermeleri için yalvardı

Jenna Ortega, bir TikTok trendinin mağazaları çileden çıkarmasının ardından hayranlarının Wednesday pelüş oyuncakları hırpalamaması için yalvardı.  

Jenna Ortega, hayranlarına TikTok trendine son vermeleri için yalvardı

Wednesday’in karakteristik koyu renkli okul üniformasına ve simsiyah örgülerine sahip pelüş bebekler, doğaüstü dizinin son fragmanının ardından ilgi görmeye başladı.

Addams Ailesi’nin (Addams Family) spin-off’unda, psişik güçlere sahip donuk bir genç kız olan Wednesday Addams, bir cinayetin gizemini çözmeye çalışıyor.

Jenna Ortega, Kasım 2022’de yayına girdiğinde rekorlar kıran diziye ismini veren karakteri oynuyor. Wednesday karakteri daha önce 1960’lardaki dizide Lisa Loring ve sonrasında 1991 yapımı uzun metrajda Christina Ricci tarafından canlandırılmıştı.

TikTok kullanıcıları, mağazalara girip pelüş oyuncaklarla uğraşıyor. Bebeğin saçını ters çevirerek karakterin alnı açık ve kel görünmesine yol açıyorlar.

23 yaşındaki oyuncu, bir sepet dolusu yumurta kafalı Wednesday pelüş bebeği görünce devreye girmek zorunda kalarak hayranlarına bu davranışa son vermeleri için çağrı yaptı.

Büyük harflerle ve sert bir üslupla yazılmış posterde “Wednesday’in saçını ters çevirmeyin, mağazayı terk etmeniz istenecektir” yazıyordu.

Ortega, bu videoya yorum yaparak “Lütfen yapmayın” diye rica etti.

Hayranlar yorumlarda eğlendi ve Fanta, Play-Doh ve La Roche Posay gibi markalar şakalaşmaya dahil oldu.  Cilt bakım firması “Bebekler bile bundan sıkılmış gibi görünüyor” yazdı.

Bir hayran da “Bu Wednesday değil, Perşembe (Wednesday, çarşamba anlamına geliyor -çn.)” diye espri yaptı.

Geçen ay, Netflix yeni bir sahne arkası fragmanı yayımlayarak dizinin ikinci sezonunun “daha büyük ve daha çarpık” olacağına söz vermişti.

Videoda karakteri “Hadi oyuncak bebeklerle oynayalım” diye espri yaparken Ortega “Size daha fazlasını gösterirsek gözleriniz kanardı ve ben o kadar bonkör değilim” diyor.

Netflix henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamadı fakat dizinin çekimlerinin, ilk sezondaki asıl konumu Romanya’dan farklı olarak İrlanda’da yapılması bekleniyor. Deadline, hayranlara dizinin en erken 2025’te gösterime gireceğini aktarmıştı.

Jenna Ortega TikTok yorumu

Ortega, trende son vermesi için hayranlara yalvardı (TikTok/JuneIsWack)

Dizinin yeni sezonu hakkında Variety’ye konuşan Ortega şöyle demişti:

Dizinin korku yönüne biraz daha odaklanmak istediğimize karar verdik.

Çünkü bu çok neşeli ve bunun gibi vampirler, kurt adamlar, süper güçler içeren bir dizide kendini çok ciddiye almak istemiyorsun.

Ortega “Wednesday için herhangi bir romantik partnerden de vazgeçiyoruz, bu da gerçekten harika” diye eklemişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir