Jon Bon Jovi günü kurtardı: Köprüde intihara kalkışan kadını vazgeçirdi

Dünyaca ünlü grup Bon Jovi’nin solisti Jon Bon Jovi, köprüde intihar girişiminde bulunan bir kadını eyleminden vazgeçmeye ikna etti.

Jon Bon Jovi günü kurtardı: Köprüde intihara kalkışan kadını vazgeçirdi

Amerikalı şarkıcı, John Seigenthaler Yaya Köprüsü’nde bir müzik videosu çekerken grubunun diğer üyeleri ile birlikte kadını gördü ve Cumberland Nehri’ne düşmeden önce güvenli bölgeye geri çekilmesi için onunla konuştu.

Nashville Polis Departmanı olayın CCTV videosunu paylaştı ve 62 yaşındaki sanatçının çabalarını takdir etti. Şef John Drake, “Birbirimizi güvende tutmak için hepimiz yardım etmeliyiz,” dedi.

Diğerleri oradan geçerken Bon Jovi ve kimliği açıklanmayan ekip üyesi kadına yaklaştı ve onunla konuşmaya başladı. Bon Jovi korkuluklara yaslanıp kadınla konuşurken ekip üyesi de kadına yaklaşıp kolundan tuttu.

Birkaç dakika sonra ikili, kadını güvenli bir yere geçmeye ikna etti ve daha sonra kadın, Bon Jovi’ye sarıldı.

Metro Nashville Polis Departmanı’nın YouTube’da paylaştığı video yayından kaldırıldı ancak sosyal medyada yayılmasına engel olunamadı. Görüntüler, sosyal medya kullanıcıları arasında heyecan dalgası yarattı.

Jerry Braden, X’te yaptığı paylaşımda, “Jon Bon Jovi’nin bir kadınla konuşarak onu intiharın eşiğinden döndürerek hayatını kurtardığı görüntüler,” diye yazdı.

“Bu adamı ve insanlara karşı merhametini kesinlikle seviyorum. Sadece bir müzisyen olarak değil, bir insan olarak da kahramanım. Siz ya da herhangi biri intiharı düşünüyorsa ya da depresyondaysa, biriyle konuşmak için 988’i arayın,” diye ekledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir