Kafa Sahne’de genç heyecan

Bursa’nın önde gelen özel tiyatrolarından Kafa Sahne’de bu kez bambaşka bir heyecan yaşandı. 15 yaşındaki genç tiyatrocular “Benden Önce Annem ve Babam” adlı oyunla izleyici karşısına çıktılar. 

Kafa Sahne’de genç heyecan

Bursa’da 2023-20024 sezonunda en fazla sayıda oyunun sahneye konduğu özel tiyatro olan Kafa Sahne, yaz dönemini çok özel bir oyunla kapattı.

Tiyatro aşığı üç gencin sahnelediği “Benden Önce Annem ve Babam” adlı oyun dün akşam Kafa Sahne’de sergilendi.

Tiyatro sanatçısı evli ve 18 yaşında bir çocuk sahibi Demet ve Kemal çiftinin tanışmaları, evlenmeleri ve evlilik süreçlerini konu edinen oyuna ilgi yoğundu.

Lise birinci sınıf öğrencisi Işık Kaplan’ın kaleme aldığı ve yönettiği oyunda, Işık Kaplan Demet, Mahir Baran Bilgin Kemal, Görkem Efe Korun da Emrah karakterini canlandırdı.

Alkışlarla izlenen oyunun sonunda genç oyuncular izleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Oyunun hazırlık süreci boyunca gençlere her türlü desteği veren Kafa Sahne Kurucusu Emre Yaşa da oyuncularla birlikte izleyicileri selamladı.

Gençlerin tiyatro sevgilerinin bundan sonraki süreçte de devam etmesini ve bu sevginin alacakları eğitimle büyümesini dileyen Yaşa, “Umarım ileride de aynı sahneyi paylaşırız” dedi.

Oyunun ardından genç tiyatrocular kutlamaları kabul etti.

KAFA SAHNE YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

Nilüfer’de Yüzüncü Yıl Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Arena AVM’de faaliyet gösteren Kafa Sahne’de yeni sezon hazırlıkları da sürüyor.

Sanatla dolu yepyeni bir dönemin hazırlıkları yapılan Kafa Sahne’de, sergilenecek çok sayıda oyunun yanı sıra temel oyunculuk atölyesinin hazırlıkları da tamamlandı.

10 ay sürecek atölyede nefes, diksiyon, beden dili, role hazırlık eğitimlerinin ardından oyun inceleme ve oyunculuk dersleri verilecek.

Provalarla devam edecek atölye, oyun sergileme ve sertifika töreni ile sonra erecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir