Katie Price gece yarısı evinde saldırıya uğradı!

İlk estetik operasyonunu 17 yaşında geçiren sonra da defalarca bıçak altına yatan TV yıldızı ve model Katie Price, son dönemde sık sık Türkiye’ye gelip görüntüsünü tepeden tırnağa yeniletiyor. Ünlü yıldız, gece yarısı evinde saldırıya uğradı. Polis, 43 yaşındaki Price’ın yüzünden darbe aldığını açıkladı.

Katie Price gece yarısı evinde saldırıya uğradı!

Kısa bir süre önce Türkiye’ye gelip estetik operasyon geçiren ve görüntüsünü tepeden tırnağa yenileyen Katie Price, evinde saldırıya uğradı.

Price’ın ifadesine göre olay önceki gece yarısından sonra meydana geldi.

TV izlerken evine giren bir kişinin saldırısına uğrayan Katie Price, gözünden yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Essex’te yaşayan Price’ın komşuları, gecenin ilerleyen saatlerinde yıldızın evinden çığlıklar yükseldiğini anlattı. Hemen polisi arayan Katie Price, hastanede tedavi altına alındı.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Bu arada polis 32 yaşındaki saldırganın yakalanıp gözaltına alındığını açıkladı. Fakat saldırganın kimliği hakkında bilgi verilmedi.

Bu arada hayranları, Price’ın bir aile içi şiddet kurbanı olup olmadığını, yıldıza saldıran kişinin, nişanlısı Carl Woods olup olmadığını merak ediyor. Price bir süredir 32 yaşındaki Woods ile birlikte.

YÜZÜNÜN AKIBETİ MERAK KONUSU OLDU

Price ile ilgili olarak merak edilen bir başka nokta ise estetik operasyonla yenilenen yüzünün bu olaydan ne kadar etkilendiği.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir