Kayapınar Belediyesi’nden LGS’de dereceye giren öğrencilere ödül

Bilime ve bilgiye dost Kayapınar Belediyesi geçen hafta açıklanan LGS sonuçlarına göre başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Kayapınar Belediyesi’nden LGS’de dereceye giren öğrencilere ödül

İlçedeki okullarda eğitim görüp dereceye giren öğrenciler ve velilerini belediye binasında ağırlayan belediye başkanı Ünal Koç ödül töreni öncesi öğrencilerin velileri ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Dereceye giren öğrenciler için veli ve idarecilere teşekkür eden Başkan Koç, bu başarının bir sonraki aşamada da devam etmesini temenni etti.

Ardından öğrencilerle bir araya gelen ve tek tek ödüllerini veren Koç, “Sizler bizim geleceğimizin teminatı olan gençlersiniz. Gayret ve çalışmanızın ödülünü dereceye girerek aldınız. Bizler eğitime dost belediye olarak bundan sonraki eğitim hayatınızın her aşamasında yanınızda olmaya gayret göstereceğiz. Bundan eminim ki bugün burada olan kardeşlerimizin bir çoğu yarının Türkiye’sinde ciddi sorumluluk ve görevler alacak olan kardeşlerimiz olacaktır. Size inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Başkan Koç’un konuşmasının ardından program, idarecilere ve öğrencilere ödül dağıtımı ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir