Kayapınar’da spor kursları tüm hızıyla devam ediyor

Kayapınar Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesislerde usta öğreticiler ve antrenörler eşliğinde Futbol,Tenis ve Buz Pateni kursları öğrenci alımına başladı.

Kayapınar’da spor kursları tüm hızıyla devam ediyor

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi “Sporla Kal, Sağlıklı Kal” sloganıyla ilçede her gün yeni bir hizmete imza atıyor. Daha önce gençlerin spor yapabileceği kompleks ve tesislerin yapımını hızlandıran belediye aynı zamanda gençlerin bu alanlarda eğitimini de esas alıyor.

Kayapınar Belediyesi bünyesinde hizmet veren tesislerde usta öğreticiler ve antrenörler eşliğinde Futbol, Tenis ve Buz Pateni kursları öğrenci alımına başladı.

Gençlerin yaş gruplarına göre katılım gösterdiği kurslarda öğrencilerin heyecanı gözden kaçmadı.

İlçedeki tüm gençlere ulaşmayı kendine hedef olarak koyan Başkan Ünal Koç ilçedeki tüm gençlere ulaşma konusunda kararlı.

Belediyenin tüm imkanlarını gençlere seferber ettiklerini ifade eden Başkan Koç, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hem bedenen hem de zihnen hazır olmaları için tüm çalışma arkadaşlarımdan bu konuya özel olarak eğilmelerini ve her birini kendi çocuğuna hizmet ediyor gibi hizmet etmelerini rica ettim.

İnşallah hizmet süremiz boyunca ilçemizin en ücra köşesinde bulunan ‘O Bir Gence’ ulaşma hedefimizi gerçekleştirmeye gayret gösterip, spor ve sanat alanında gençlere fırsat eşitliği sağlayacak tüm imkanları belediye olarak seferber etmeye devam edeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir