Keanu Reeves’in Matrix 4’ten kazanacağı para tartışma yarattı

Scarlett Johansson’ın Disney’e açtığı dava sonrası gözler oyuncuların kazançlarına çevrildi. Keanu Reeves’in Matrix 4 (The Matrix: Resurrections ) için serinin ilk filmindekine yakın bir anlaşma yapması kafaları karıştırdı. Ancak Canada’lı oyuncunun, gişe gelirinden alacağı karla gelirini artırması bekleniyor.

Keanu Reeves’in Matrix 4’ten kazanacağı para tartışma yarattı

Scarlett Johansson’ın Black Widow’un (Kara Dul) Disney +’ta yayınlaması sonrası gelirinin zarara uğratıldığı iddiasıyla açtığı dava gözleri oyuncuların rolleri için kazandığı paralara çevirdi.

Meslektaşının izinden giden Emma Stone, Knives Out için rekor ücrete anlaşan Daniel Craig ve Robert Pattinson’ın The Batman’den aldığı ücret Hollywood’un gündemine oturdu.

Son olarak Neo rolüyle yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Keanu Reeves’in Matrix 4 (The Matrix: Resurrections) için 1999’daki filmle aşağı yukarı aynı ücreti alacak olması tartışma yarattı.

İlk filmde 10 milyon dolara imza atan Reeves’in dördüncü film için de 12 ila 14 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığı konuşuluyor. Ancak Canadalı oyuncunun kazancı serinin diğer filmlerinde olduğu gibi bununla kalmayacak.

İlk üç filminin gişe gelirlerinden de pay alan ve toplamda 200 milyon dolardan kazanan Keanu Reeves’in yeni anlaşması diğer filmlerde olduğu gibi muhtemelen vizyon sonrası gelirleri de kapsıyor. Gişeden elde edilecek hasılatın önemli bir kısmının Reeves’e verilmesi oyuncunun hayli yüklü bir meblağ kazanmasını sağlayabilir.

Üstelik filmin hem sinemalarda hem de HBO Max’te gösterilecek olmasının Reeves’in yeni filmin gişe gelirlerinin daha büyük bir kısmını talep etmesini sağlamış olabileceği belirtiliyor.

Matrix 4’ün son zamanların en çok merak edilen filmlerinden biri olması pek çok seyirciyi sinemalara çekmeyi başarabilir. Matrix 4’ün 22 Aralık’ta vizyona girmesi bekleniyor.

NTV

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir