Kızıl Goncalar’ın final tarihi belli oldu: Yapımcı net bir şekilde duyurdu

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, konuk olduğu bir YouTube programında Kızıl Goncalar’ın final yapacağını duyurdu.

Kızıl Goncalar’ın final tarihi belli oldu: Yapımcı net bir şekilde duyurdu

Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, konuk olduğu bir YouTube programında Kızıl Goncalar’ın final yapacağını duyurdu.

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar, enteresan senaryosuyla beğeni toplamıştı.

Merakla beklenen dizi, eylül ayının sonunda yeni sezona başlayacak.Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Black Swan Finans isimli YouTube kanalına konuk olarak Kızıl Goncalar’ın final yapacağı tarihi açıkladı.

RTÜK cezalarından dert yanan yapımcı, “RTÜK’le yaşanan problemlerle ilgili “Alışılmışların dışında ezber bozan işler yapınca bunları yaşamanız çok doğal. Ben de öyle ya da böyle bir bölümünü yaşayacağımı varsayarak yola çıktım.

Aykırı bir iş yapıyorsunuz. Bu konuda sorumluluğu olan kurumlar devreye girip sizi öyle ya da böyle cezalandırıyorlar. Hem Kızılcık Şerbeti’nde hem de Kızıl Goncalar’da ceza aldım. Bunun bir yargı süreci var. Dava açtığınız noktada RTÜK’ün verdiği kararların dışında da şekillenebiliyor. Sonuçta yolumuza devam ettik. Sezonda ne olur bilemiyorum. Bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz.” dedi.

Turgut, dizinin bu sezonun sonunda biteceğini, Kızıl Goncalar’ı uzun ömürlü düşünmediklerini ifade etti ve şunları söyledi:

“Türk toplumuna ben ayna tutuyorum. Türkiye’nin kendi dertleri var. Bu dertlerin birileri tarafından tartışılması konuşulması kafa yorması önemli bir şey. Yokmuş gibi davranarak çözemezsiniz. Bu meselelerin ekrana getirilip anlatılması lazım. Objektif bir bakış açışıyla anlatıp kutuplaşmanın bu kadar yoğun yaşandığı ülkede insanların birbirlerini daha net anlayıp bazı şeylerin daha farklı yorumlanmasına katkı yapabilir miyim düşüncesiyle ben bu işleri yapıyorum.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir