Kızılay Osmangazi’den Selçukgazi İlkokulu’na kütüphane

Kızılay Osmangazi Şubesi tarafından kitap okuma alışkanlığı ve kütüphane kültürüne destek olmak amacıyla hayırseverlerin desteği ile Selçukgazi İlkokulu’na yaptırılan kütüphane, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer’in de katıldığı törenle açıldı.

Kızılay Osmangazi’den Selçukgazi İlkokulu’na kütüphane

Açılışta konuşan Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay, “Kalıcı eser bırakma adına Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer’in yönlendirmesiyle Selçukgazi İlkokulu Müdürü Recep Bozkurt’un talebi üzerine Selçukgazi İlköğretim Okulunda hayırseverlerimizin desteği ile kütüphane kültürünü aşılama adına yapmış olduğumuz bu çalışma bizleri de çok mutlu etti” dedi.

Konuşmasında kütüphanenin grafik uygulamasını yapan başta Elif Aytekin olmak üzere Büyüdüm Çocuk Oldum Derneği’nin gençlerine teşekkür eden Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, velilere ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer de Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ile hayırseverlere destekleri nedeniyle teşekkür etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir