Kızılcık Şerbeti’nin setinden bomba ipucu! Görkem karakterinin sırrı çözüldü

Ekranların reyting rekortmeni ‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimleri tam gaz devam ederken setten bomba bir paylaşım geldi. Sezon finalinde tozu dumana katan Görkem karakterinin akıbeti belli oldu.

Kızılcık Şerbeti’nin setinden bomba ipucu! Görkem karakterinin sırrı çözüldü

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı reyting rekortmeni dizi ‘Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimleri tam gaz devam ederken setten bomba bir paylaşım geldi.

SEZON FİNALİNDE BÜYÜK SIR ORTAYA ÇIKTI

Sezon finalinde; rahatsızlandığında Abdullah’a ulaşamayan Alev, onun verdiği sözleri tutmaması üzerine aldığı kararla Almanya’ya uçtu. Her fırsatta Doğa’ya çok değer verdiğini söyleyen Giray’ın gizemli bir kadına Doğa hakkında söyledikleri izleyenleri adeta ters köşeye yatırdı.

Dizinin final sahnesinde nefesler tutuldu. Kıvılcım, Ömer ve Doğa, Ünallar’a akşam yemeğe gittiğinde Nilay ve Görkem’in tartışması olayların fitilini ateşledi. Eteğindeki tüm taşları döken Nilay, Ömer ve Görkem’in geçmişte yaşadığı ilişkiyi ifşa etti. Son sahnede ise Görkem balkondan aşağı atladı.

Görkem’in ölüp ölmediği merak edilirken dizinin Nursema’sı Ceren Karakoç, Görkem karakterinin sırrını ortaya çıkardı.

Karakoç’un paylaştığı görüntüde Görkem Ünal ailesinin evinde olması, ölmediğinin ipucunu verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir