Koray Avcı, sahneye bakın neyle geldi!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali’nde sahneye çıkan Koray Avcı, hayranlarını şaşırttı. Sahneye öyle bir geldi ki, herkes telefona sarıldı.

Koray Avcı, sahneye bakın neyle geldi!

29 Temmuz gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı’nın konserine, binlerce kişi katıldı. Konsere at üstünde gelen Koray Avcı, Elbistan’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı teşekkür etti.

Konser öncesinde açıklamada bulunan Koray Avcı, Aşık Mahzuni Şerif’in türküleriyle büyüdüğünü anlatarak Elbistan’da olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi.

Koray Avcı’nın ise sahneye kadar atla gelmesi renkli görüntüler oluşturdu. Elbistan’ın Dulkadiroğlu Beyliği’nin başkenti olduğunu anımsatan Başkan Gürbüz, Avcı’nın sahne atla gelmesinin de bu yönden güzel bir anlam ifade ettiğine vurgu yaptı.

Avcı, konserinin bir bölümünde sahneden indi. İzleyicilerin arasına giren Avcı’ya sevgi gösterisinde bulunan gençler, fotoğraf ve video çekmek için birbirleri ile yarıştı.

Avcı, ilk kez bir konserinde kendisine lavanta verildiğine işaret ederek, “Bu benim için bir ilk oldu. Lavantaları evimde saklayacağım” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir