Kundakçı kadının itfaiye zaafı

Yunanistan’da kırsal alanda arka arkaya çıkan 3 yangının ardından kundakçı olduğu belirlenen bir kadın tutuklandı. Kundakçı, itfaiyecilere duyduğu zaaf yüzünden yangınları çıkardığını itiraf etti!

Kundakçı kadının itfaiye zaafı

Yunanistan’ın Tripoliçe kentine bağlı kırsal alanda dün 3 kez art arta çıkan yangının bir kadın tarafından kasten çıkarıldığı belirlenirken, yakalanan kadının verdiği ifadedeki itirafı ülkenin gündemine oturdu.

3 AY HAPİS CEZASI!
Skai’de yer alan habere göre, kadın polis sorgusunda itfaiyecileri görmeyi çok sevdiğini ve onlara duyduğu bu zaaf yüzünden yangınları başlattığını söyledi.

44 yaşındaki kadın için 3 yıl hapis istemiyle dava açılırken bu cezanın 2 ay hapis ve 1000 para cezasına çevrilmesi bekleniyor.

BİR KUNDAKÇI DA DOKSAT’TA
Diğer yandan yine Yunanistan’da Drama bölgesine bağlı Doksat şehrinde kırsal bölgede art arda 3 orman yangını başlattığı iddiasıyla tutuklanan 51 yaşındaki bir adama 15 ay hapis cezası verildi. Bu ceza, mahkeme tarafından daha sonra 3 ay hapis ve 1400 euro para cezasına çevrildi.

İtfaiye ekiplerinin tehlikeli boyutlara ulaşmadan müdahale ettiği yangının, kentin yüksek kesimlerinde küçük alanları tahrip ettiği kaydedildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir