Mafia’nın yeni oyunu ‘The Old Country’ 2025 için duyuruldu

İlki 2002’de piyasaya sürülen aksiyon-macera serisi Mafia’nın merakla beklenen yeni oyunu, Salı günü “The Old Country” adıyla duyuruldu.

Mafia’nın yeni oyunu ‘The Old Country’ 2025 için duyuruldu

Oyunun distribütörü 2K’in resmi web sitesinden yapılan duyuruda, oyunun 2025’te piyasaya sürüleceği ve 1900’lerin Sicilya’sında geçeceği belirtildi.

Duyuruda, “1900’lerin Sicilya’sının acımasız yeraltı dünyasında geçen sert bir mafya hikayesiyle organize suçun kökenlerini keşfedin” ifadeleri kullanılırken, serinin “gerçekçilik ve zengin hikaye anlatımıyla bilindiği” vurgulandı.

Oyunun yapımcısı Hangar 13 Başkanı Nick Baynes’in sözlerine de duyuruda yer verildi.

Baynes, “Mafia serisinin ilk üç oyununda, oyuncuları farklı dönemlerde geçen acımasız hikayeler aracılığıyla Mafia dünyasıyla tanıştırdık. Mafia: The Old Country’de, hayranların seride sevdiği şeylerin köklerine geri dönüyoruz, klasik mafya filmi hissiyle derin, doğrusal bir anlatı oluşturuyoruz, çarpıcı yeni bir atmosferi ziyaret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Serinin 2002’de çıkan ilk oyunu “Lost Heaven”, sekiz yıl sonra çıkan ikinci oyunu “Empire Bay” isimli kurgusal Amerikan şehirlerinde geçerken, 2016’da çıkan üçüncü oyunu Louisiana eyaletindeki New Orleans şehrinin bir parodisi olan “New Bordeaux”da geçmişti.

2020 yılında, serinin ilk oyununun aslına uygun şekilde Mafia III’ün grafik motoruyla yapılan ve çok beğenilen “remake”inin de içinde olduğu bir “Definitive Edition” piyasaya sürülmüştü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir