Marketlerde satılan o üründe hayati tehlike tespit edildi!

Ünlü süpermarket zinciri ekmeğe sürülen bir ürün için geri çağırma işlemi başlattı. Müşterilerin ürünleri tüketmemeleri gerektiği konusunda uyarı yapılırken ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceği aktarıldı.

Marketlerde satılan o üründe hayati tehlike tespit edildi!

Almanya’da son dönemlerde geri toplatma veya çağrılma işlemleri sık sık gündeme geliyor. süpermarket zinciri REWE ekmeğe sürülen bir ürün için acil geri çağırma işlemleri başlatırken bu kez de “Feine Welt” markasının şirket içi bir ürünü etkilendi. Bu durumun ardından müşterilere yapılan uyarıda hem ürünleri tüketmemeleri hem de mağazaya iade etmeleri talep edildi.

Ürünü tüketen herkes ciddi semptomlara karşı karşıya kalacak hatta solunum sıkıntısına neden
olacak. “Natra Chocolate International S.L.” şirketi kısa bir süre önce geri çağırma işlemleri başlatırken, bu durumdan etkilenen ürün ise “Rewe Feine Welt Mandelcreme”dır.

CİDDİ SAĞLIK SORUNLARINA NEDEN OLABİLİR 

200 gramlık kavanozlarda satılan bu ürünler için yapıla resmi duyuruda fındık ezmesi içerdiğinin göz ardı edilemeyeceği de açıklandı. Bu durum alerjisi olanlar için hayati tehlike oluştururken fındık ezmesinin sebep olduğu alerjik şok, kaşıntı, şişme, kusma, nefes darlığı ve dolaşımın çökmesine yol açabilir. Son kullanma tarihi mayıs 2025 yılına kadar olan tüm ürünler önem olarak geri çağrıldı.

Yapılan açıklamada ise fındık alerjisi olanlar için alerjik reaksiyonlara neden olabileceği gerekçesiyle alerjisi olan kişilerin ürünleri kesinlikle tüketmemesi konusunda uyarıda bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir