MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, eline ne olduğunu açıkladı: “Bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim”

‘MasterChef Türkiye’ jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın, yıllar önce mutfakta geçirdiği kaza sonucu sol elinin üç parmağını kaybettiği iddia ediliyordu. Bir yarışmacının geçirdiği kazayı anlatması üzerine Yalçınkaya da sol eline ne olduğunu anlattı.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, eline ne olduğunu açıkladı: “Bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim”

Yeni bölümde “Bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim” diyen Mehmet Şef, ilk kez merak edilen olaya dair konuştu.

Şeflerin karşısına çıkan bir yarışmacı, bir uzvunu traktör pervanesine kaptırdığını, bu yüzden lanetlenmiş gibi hissettiğini ve hep saklandığını söyledi. Bunun üzerine Şef Mehmet Yalçınkaya “Niye ağlıyorsun?” diye sorunca yarışmacı şöyle yanıt verdi: “Konusu açılınca hep gözlerim doluyor istem dışı. Hep saklandım bu yüzden. Artık saklanmak istemiyorum, hep özgür olmak istiyorum. Ben lanetlenmişim de sadece benim başıma gelecekmiş gibi düşünmek istemiyorum artık.”

Yarışmacının sözleri üzerine Yalçınkaya, ”Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmeleri benim elim. Benzer hikâye aslında ben de iki arkadaşımla oynarken….” yanıtını verdi.

Yeni bölümün fragmanında geçen bu diyalog sosyal medyada gündem oldu. MasterChef’in yeni bölümü bu akşam Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir