Masterchef’te eleme adayları belli oldu

Masterchef’te kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da arttı. Birbirinden güzel tabakların yapıldığı gecede birinci ve ikinci eleme adayları belli oldu. Oyunda bir de kural ihlali yapıldı ve hata şeflerin gözünden kaçmadı. İşte Masterchef’te merak edilen detaylar…

Masterchef’te eleme adayları belli oldu

Masterchef‘te haftalar ilerledikçe heyecan daha da arttı. Dokunulmazlığı kazanan isim ile eleme adayları belli oldu. Oyunda yapılan kural ihlali ise şeflerin gözünden kaçmadı.

DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM KAZANDI 

Yapılan tabakları değerlendiren şefler dokunulmazlığı Kırmızı Takım‘a verdi. Mavi Takım‘daki yarışmacılar ise ikinci turda eleme potasına gitmemek için mücadele etti. Ve iki isim eleme adayı olarak belirlendi.

MAVİ TAKIM NEDEN KAYBETTİ? 

Somer Şef Mavi Takım’ın neden kaybettiğini anlattı; Evet Semih, önce bir kural hatası. Defalarca uyanmamıza rağmen yukarıya bakma diye, inatla yukarıya bakıp, Onur’un yönlendirmesiyle Nigar’ı seçmen. Belki de alabileceğiniz puanı kaybettiniz. Alabileceğiniz belki de iki puanı kaybettiniz.

KURAL HATASI ŞEFLERİN GÖZÜNDEN KAÇMADI 

Somer Şef yaşanan olayı şöyle anlattı; Gün geçmiyor ki, kural ihlali arkasına kural ihlali olmasın. Yine bir kural ihlali var. Dedik ki, seçim yaparken kaptanlar arkaya bakmayacak, kaptanlar yukarıya bakmayacak. Mavi takımdan Puf böreği dendiğinde NigarOnur ve Eda yukarıda. Nigar, Onur’a ben biliyorum diyor. O sırada Semih takıma dönüyor, sanki arkaya dönüyormuş gibi. Yukarıya dönüp bakıyor ve Onur da Nigar’ı işaret ediyor. Nigar’ı seç diye.

DOKUNULMAZLIK ŞİRİN’İN OLDU 

Dokunulmazlığı alan yarışmacı Şirin oldu. Şirin, ilk eleme adayını belirledi.

Şirin, ilk eleme adayı olarak Onur’u seçti. Onur ilk kez eleme potasına gidiyor.

İKİNCİ ELEME ADAYI DA BELLİ OLDU 

Mavi Takım’da yapılan oylamada en fazla oyu alan isim Eda oldu. Onur ve Eda eleme potasına gönderilen isimler oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir