Mateos: Sonuçtan bağımsız olarak oyundan memnunuz

Beşiktaş deplasmanında 4-1 mağlup olan Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Sanchez Mateos maçın ardından skordan bağımsız olarak oyundan memnun olduklarını söyleyerek, “Beşiktaş bugün geriden pasla çıkmamıza engel olamadı” diye konuştu.

Mateos: Sonuçtan bağımsız olarak oyundan memnunuz

Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş deplasmanında 4-1 mağlup olan Alanyaspor’da Teknik Direktör Felipe Sanchez Mateos maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan Mateos, “Bugün sonucu ele aldığımızda, kırılma anlarındaki bireysel performanslar belirleyici oldu.”

“90 dakikanın tamamında sonuçtan memnun değiliz ama takımın gösterdiği kolektif hareket ve tempodan memnunuz. Maçın başında çabuk bir gol yedik ve sonrasında çok çabuk şekilde, klasikleşmiş futbolu oynadığımızı düşünüyorum.

‘PERFORMANSIMIZ ÇOK İYİYDİ’

“Takımın gösterdiği reaksiyon, Alanyaspor’un klasikleşmiş futbolunu sahaya yansıtmasını sağladı. İkinci golü yedik ve sonra da geriden oyun kurulumunda bireysel hatadan 3. golü yedik.”

“Sonuçtan bağımsız olarak takımın performansından memnunuz. Oyunu domine ettiğimizi düşünüyorum. 40 bin kişi karşısında, rakip yeni hocasıyla sahadaydı. Böyle bir atmosferde, klasikleşmiş oyunumuzu oynamak bize mutluluk verdi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir