Metin Akpınar’ın ‘aktör kumaşı zayıf’ sözlerine yanıt

Aktör Metin Akpınar’ın katıldığı bir programda kendisiyle ilgili yaptığı yoruma yanıt veren komedyen Cem Yılmaz, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum” dedi.

Metin Akpınar’ın ‘aktör kumaşı zayıf’ sözlerine yanıt

Komedyen Cem Yılmaz, aktör Metin Akpınar’ın Haber Global’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’la Az Önce Konuştum programındaki sözlerine yanıt verdi.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum” ifadelerini kullandı.

Akpınar, programda Işık’ın ‘Yeni nesil mizahı nasıl buluyorsunuz?’ sorusuna yanıt vererek, Cem Yılmaz hakkında bir dizi yorumda bulunmuştu.

Akpınar, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand up’da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlamada daha büyük başarılar bekliyor insan” demişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir