Mohammed Alsaloussi’den, Şeyma’ya gönderme

Geçtiğimiz ay Şeyma Subaşı ile birlikteliğini sonlandıran Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, sosyal medyada manidar bir paylaşımda bulundu. “Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun” diyen Alsaloussi’nin, Subaşı’na göndermede bulunduğu ileri sürüldü.

Mohammed Alsaloussi’den, Şeyma’ya gönderme

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı (31) ve Mohammed Alsaloussi (36), geçtiğimiz ay çalkantılı ilişkilerini noktalamıştı. Evliliğe giden yolda Alsaloussi ile birlikteliğini üçüncü kez sonlandıran Subaşı, “Tekrar barışmayacağız!” açıklamasını yapmıştı.

“SİZİN İÇİN DAHA FAZLASINI İSTEYEN BİRİNİ BULUN”

Alsaloussi de ayrılık sonrası sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulunan Mohammed Alsaloussi, “Sizden daha fazlasını değil, sizin için daha fazlasını isteyen birini bulun. O zamana kadar herkesten önce ben varım.” ifadelerini kullandı.

Mohammed Alsaloussi’nin bu paylaşımda, eski sevgilisine gönderme yaptığı ileri sürüldü.

ŞEYMA SUBAŞI’YI KIZDIRAN İDDİA

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. Maddi açıdan zor günler geçiren ünlü ismin, eski sevgilisinin aldığı hediyeleri satışa çıkardığı ileri sürülmüştü

Şeyma Subaşı’nın ikinci el lüks ürünler alan mağaza ve internet sitelerine onlarca kıyafet, aksesuar sattığı yerine ise replika ürünler satın aldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Subaşı, isyan etmişti.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir