Mustafa Bozbey Ankara’da liderlerle buluştu

Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Bozbey, Ankara’da CHP ve İYİ Parti liderleriyle bir araya geldi.

Mustafa Bozbey Ankara’da liderlerle buluştu

Mustafa Bozbey, Ankara’da İYİ Parti lideri Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Mustafa Bozbey, Kılıçdaroğlu ile görüşmesini “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara’da CHP Genel Merkezi’nde oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Bursa’yı ve Bursalıları çok önemsediğini her fırsatta dile getiren sayın Genel Başkanımıza, yine güzel şehrimize dair son bilgileri aktardık. Kendisi de hem yerel hem de genel siyasete ilişkin değerli görüşlerini bizlerle paylaştı. Samimi sohbeti ve sıcak misafirperverliği için Genel Başkanımıza bir kez de buradan teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Bozbey, Akşener’le görüşmesinde Bursa ve Türkiye gündemine dair görüş alıverişinde bulunduklarını belirtirken, “Bursa’yı yakından takip eden sayın Akşener, tüm Bursalı hemşehrilerimize selam ve sevgilerini iletti” dedi.

AKŞENER: BURSA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Akşener’in Bozbey’i kabulünde, “Bursa bizim için çok önemli, seçimi almamız lazım. İşler de iyi gidiyor” dediği öğrenildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, son Bursa ziyaretinde Bozbey’in adaylığını açıklamış, bu açıklama İYİ Parti’de rahatsızlık yaratmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir