Narin’den acı haber geldi! Cesedini çuvala koyup taşlarla kapatmışlar!

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin’den acı haber geldi. 21 Ağustos’tan bu yana aranan Narin Güran’ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cansız bedeninin çuval içerisinde üzerinin taşla kapatılmış şekilde bulunduğunu açıkladı. Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır’da Narin Güran’ın ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi

Narin’den acı haber geldi! Cesedini çuvala koyup taşlarla kapatmışlar!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeni bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in cansız bedeninin çuval içerisinde üzerinin taşla kapatılmış şekilde bulunduğunu açıkladı.

Zorluoğlu, “İlk bulgulara göre kayıp Narin Güran’ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştı” ifadesini kullandı.

Adalet Bakanı Tunç, Diyarbakır’da Narin Güran’ın ölümüne ilişkin 21 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiğini bildirdi.

Tunç “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun” dedi.

GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir