Narin’in gözaltına alınan babası serbest bırakıldı

Buna göre Güran, serbest kalır kalmaz Narin’in mezarını ziyaret etti. Gözaltındaki diğer 23 kişinin ifade işlemleri devam ediyor

Narin’in gözaltına alınan babası serbest bırakıldı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin dün gözaltına alınan 24 kişi arasında olan baba Arif Güran serbest bırakıldı. Baba Güran’ın serbest kaldıktan sonra Narin’in mezarını ziyaret ettiği öğrenildi. Gözaltındaki diğer 23 kişinin ifade işlemleri devam ediyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde, 21 Ağustos’ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran‘ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulundu.

Soruşturmada kapsamında ilk önce 21 kişi gözaltına alındı, elde edilen deliller sonrası bu sayı 24’e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi Yüksel Güran, babası Arif Güran, iki ağabeyi, üç amcası ve 2 Eylül’de kasten öldürmekten tutuklanan köy muhtarı amcası Salim Güran’ın eşini de yer aldı. Daha önce gözaltına alınan ve kolundaki ısırık izinin Narin’e ait olmadığı belirlenerek serbest bırakılan 18 yaşındaki Enes Güran da bir kez daha gözaltına alınmış oldu.

Narin’in cenazesi otopsinin ardından Tavşantepe Köy mezarlığına defnedildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Narin’in babası Arif Güran ise gece saatlerinde serbest bırakıldı.  Güran’ın serbest kaldıktan sonra Narin’in mezarını ziyaret ettiği öğrenildi.

19 gün sonra dere kenarında çuvalda bulundu

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 8 Eylül sabahı yaptığı açıklamada, Narin’in cesedinin daha önce aramalar yapılan köydeki Eğertutmaz Deresi’nde yeni bir arama sırasında çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kaplanmış şekilde bulunduğunu duyurdu. Jandarmanın, gelen bir gizli ihbar üzerine son aramayı yaptığı öne sürüldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir