Nilüfer Belediyespor’un acı günü… Ünlü voleybolcu ölü bulundu

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu. Nilüfer Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Sabah antrenmanına katılmayan sporcumuz teknik ekibin evine ulaşması sonucunda yatağında cansız yatarken bulunmuştur.” denildi.

Nilüfer Belediyespor’un acı günü… Ünlü voleybolcu ölü bulundu

Vodafone Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’un Porto Rikolu oyuncusu Pilar Marie Victoria Lopez evinde ölü bulundu.

Beşevler’de kulübe ait evde ikamet eden Lopez’in bu sabah yapılacak takım antrenmanına katılmaması üzerine acı gerçek ortaya çıktı.

Eve giden kulüp yetkilileri ünlü voleybolcunun cansız bedeniyle karşılaştı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 29 yaşındaki sporcunun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesiyle belirlenecek.

Nilüfer Belediyespor Başkanı Muharrem Or, olayla ilgili Norm Haber’e yaptığı açıklamada, oyuncularının kaybından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ayrıntıların savcılık incelemesinin ardından ortaya çıkacağını ve daha sonra kulüp olarak bir açıklama yapacaklarını söyledi.

1995 doğumlu Pilar Marie Victoria Lopez, geçtiğimiz sezon Fransa’nın Beziers Volley takımından Nilüfer Belediyespor’a katılmıştı. Lopez, Porto Riko Milli Takımı’nda da forma giyiyordu.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı.

Özdemir, “Nilüferspor Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızın yeni transferi Pilar Marie Victoria’nın ani vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Sporculuğu ve karakteriyle camiada örnek gösterilen Pilar’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.” dedi.

Nilüfer Belediyespor’un Instagram hesabından da konuyla ilgili açıklama geldi.

Açıklama şöyle:

“Nilüferspor Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızın, yeni transferi Pilar Marie Victoria Lopez’in ani ve beklenmedik vefatını derin bir üzüntü ile kamuoyuna duyuruyoruz. Sabah antrenmanına katılmayan sporcumuz teknik ekibin evine ulaşması sonucunda yatağında cansız yatarken bulunmuştur. Henüz genç yaşında, hem sporculuğu hem de karakteriyle örnek bir isim olan Pilar Marie Victoria’nın ani kaybı, hepimizi derinden sarsmıştır.

Kendisiyle çalışma fırsatı bulduğumuz kısa süre içinde, takımımıza ve camiamıza olan katkılarını her zaman hatırlayacağız. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, 29 yaşındaki sporcumuzun kesin ölüm nedeni adli tıp incelemesinden ardından belirlenecektir.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir