Norm Haber’den Yenişehir Belediye Başkanı Özel’e ziyaret

Norm Haber yönetimi, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’e ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Yenişehir’de yapmayı planladığı projelerden bahseden Başkan Özel, “Bize devredilen bayrağı yukarıya çıkararak zamanı geldiğinde biz de devredeceğiz. ‘Yenişehir’e büyük katkı sundu’ dedirteceğiz” şeklinde konuştu.

Norm Haber’den Yenişehir Belediye Başkanı Özel’e ziyaret

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra mazbatasını alarak göreve başlayan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, ziyaretçilerini ağırladı. Bu kapsamda Norm Haber Medya Yönetimi, Başkan Özel’i ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Ziyarette Norm Haber Genel Yayın Yönetmeni Esat Kaplan, Yayın Koordinatörü Bülent Civanoğlu, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yönetmeni Nail Özer, Köşe Yazarlarından Yasemin Güler ve İlhami Yıldız, Muhabir Simlanur İnce, Kameraman Mesut Erdoğan yer aldı.

31 Mart’ta 5 bin 300 oy ile Yenişehir’in yeni Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Ercan Özel, bir dönem başkanlık görevini sürdüren MHP’li Davut Aydın’dan görevi devralarak Başkanlık dönemine başladı.

Seçime bir ay kala çalışmanın yeterli olmadığını, Yenişehir Belediye Başkanlığı için yıllardır çalıştığını ifade eden Özel, “İlmek ilmek dokuduk. Çalıştık, çabaladık. Yenişehir İttifakı oluşturduk. Meclis üyelerimi her kesimden seçtim. Bundan önce birçok belediye başkanı görev yaptı. Davut Başkan görevini yaptı ve bayrağı bize devretti. Biz de o bayrağı alıp yukarıya çıkarmaya çalışacağız ve zamanı gelince bayrağı başkasına devredeceğiz. ‘Yenişehir’e katkı sağladı’ dedirteceğiz” ifadelerini kullandı.

“YENİŞEHİR ÇOK DEĞERLİ BİR YER FAKAT ÜZERİNE TOZ BULUTU SERPİLMİŞ”

Yenişehir’de uluslararası havalimanı olmasının yanı sıra, tarım kenti olduğuna vurgu yapan Özel, yatırım anlamında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, Yenişehir’in tanıtılması gerektiğinin altını çizdi.

Özel, “Yatırım anlamında elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yenişehir’i tanıtmamız gerekiyor. Burası çok değerli bir yer fakat üzerine toz bulutu serpilmiş. Değerlerini ortaya çıkaracağız. Borçları gidermek amaçlı çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“YENİŞEHİR’İN 50 YILINI PLANLIYORUZ”

Yenişehir’in 50 yılını planlama hedeflediklerini dile getiren Özel, Yenişehir’in tarım anlamında marka kent olması yönünde çalışmaları olacağını söyledi. Yenişehir’e Lojistik Merkezi kurmayı istediklerini belirten Özel, Yenişehir’e hayvan barınağı kuracaklarını ve bunun için bir kooperatif kuracaklarını vurguladı.

Güzel çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini belirten Özel, “Yenişehir’in Bursa’da iyi bir şekilde anılmasını istiyoruz. ‘Yenişehir’de çalışan insanları nasıl memnun edebiliriz?’ bu yönde çalışıyoruz. Ben oy verenin de, vermeyenin de Belediye Başkanıyım. Ben herkes için çalışıyorum” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir