Norm Sokakta: Dışarıda yediğiniz gıdalara güveniyor musunuz?

Ünlü bir restoran zincirinin domuz eti kullandığına yönelik iddialar Türkiye’nin gündemine oturdu. Birçok vatandaş, bu iddialara inanmayarak firmaya desteğini gösterirken, bazı vatandaşların da aklında soru işareti oluştu. Biz de Norm Haber olarak sokağa çıktık ve vatandaşlara, ‘Dışarda yediğiniz gıdalara güveniyor musunuz?’ diye sorduk.

Norm Sokakta: Dışarıda yediğiniz gıdalara güveniyor musunuz?

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir restoran zincirinin ürünlerinde domuz eti kullandığına dair iddialar Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Birçok vatandaş bu iddialara inanmayarak, restorana gidip desteğini gösterdi. Akıllara ise, ‘dışarda yediğimiz gıdalar ne kadar güvenli’ sorusu geldi. Biz de Norm Haber olarak vatandaşa mikrofon uzattık. ‘Dışarda yediğiniz gıdalara güveniyor musunuz?’

Mikrofon uzattığımız vatandaşlar, ünlü restoran zincirine yönelik iddialara inanmadığını dile getirerek, firmanın yanında olduklarından bahsetti. Dışarda yedikleri gıdalara güvenmediklerini de belirten vatandaşlar, bilmedikleri restoranlardan yemek yemeyi tercih etmediklerini sözlerine ekledi.

Detaylar video haberimizde…

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir