Osmangazi Belediyesi’nde Meclis toplandı

Osmangazi Belediye Meclisi 2024/2029 dönemi Temmuz ayı meclis toplantısı düzenleniyor.

Osmangazi Belediyesi’nde Meclis toplandı

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

Osmangazi Belediyesi’nin 2024/2029 seçim döneminin Temmuz ayı meclis toplantısı Osmangazi Belediye Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Osmangazi Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 8 önergenin gündem maddelerinden sonra oylanmasına karar verilerek başladı. Devamında parti grup sözcüleri söz aldı.

Dün akşamki Türkiye-Avusturya maçı hakkında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Unutulmaz bir andı” dedi. Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan faaliyetlerden bahseden Aydın, “Nasrettin Hoca Parkı’nı açtık. Yenibağlar Mahallesi’nde yapılacak olan park için çalışılıyor. Şu anda işlemleri devam ediyor. OSMEK’in yaptıkları tüm eserleri sergiledik. Halk Lokantası’nı hizmete açtık. Halkımız memnun. Esnafın etkilenmemesi içinde saatlerini 11.00 – 15.00 arasında tutuyoruz. Kurban Pazarlarımız açıldı. Bir dahaki Kurban Bayramı’na kadar da halkımızın daha sağlıklı faydalanmasını sağlayacağız. Hayvan barınağımızda, üniversite öğrencileri ile birlikte kısırlaştırma işlemi yapıyoruz. Biz hayvanlar uyutulsun istemiyoruz. Hem üniversite öğrencileri buraya 2 gün gelerek stajlarını yapmış oluyorlar hem de hayvan popülasyonu azalmış oluyor. Ülkenin yaz ayları geldiği gibi en önemli gündemi yangınlar. Yolçatı yangını araştırılıyor. Yangına ilk ulaşan ekiplerden olduk. Ekiplerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Osmangazi Belediyesi 2025-2029 stratejik planlarımızı yaptık. Osmangazi vizyonumuzu paylaştık. Önümüzde önemli günler var. 15 Temmuz’da hain darbe girişimini gerçekleştirenleri kınıyoruz. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir