Özel’den Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısıyla ilgili Diyarbakır’da açıklamalarda bulundu.

Özel’den Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısıyla ilgili açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, temaslarda bulunmak üzere gittiği Diyarbakır’da açıklamalarda bulundu. Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘Öcalan’ çağrısıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

“Sorun bir kişinin Meclis’te konuşması ile çözülemez” diyen Özel, “Bir yandan bir sorunu çözeceğiz derken başka sorunlar üzerine şüpheler vardı. Daha önce anayasa masasına oturmadık, mevcut anayasaya uyulmadıkça, antidemokratik tavırlardan vazgeçilmediyse, anayasanın en ufak virgülüne kadar sadakat gösterilmedikçe, biz anayasa çiğneyenlerle anayasa yapmayız. CHP’yi masaya böyle sokabilir miyiz diyorsa, niyet buysa bu oyuna gelmeyiz. Bu işin bütün aşamalarında samimiyetle oluruz, bir tek samimiyetsizliğe itiraz ederiz” ifadelerini kullandı.

Özel, şöyle devam etti:

“Devlet Bey beklenmedik bir şey söyleyince, beklenmeyen bir şey ben söyleyeyim size, devlet vadediyorum dedim. Kendilerini sahibi istedikleri, eşit vatandaşlığı iliklerine kadar istedikleri Türkiye Devleti’nin bizlerle birlikte sahibi olmalarını teklif ediyorum. Bu noktaya gelince zaten problem çözülecek.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir