Pelkas için teklif yükseliyor!

Fenerbahçe’ye transferinin ardından kadronun vazgeçilmez isimleri arasına giren Pelkas için adeta transfer savaşı dönüyor!

Pelkas için teklif yükseliyor!

Fenerbahçe’de Dimitris Pelkas için adeta transfer savaşı dönüyor..

Fenerbahçe’ye transferinin ardından kadronun vazgeçilmez isimleri arasına giren Pelkas, kariyerinin en verimli sezonlarından birisini sarı-lacivertli formayla geçirdi.

Birçok oyuncusuna Avrupa takımlarından teklifler olduğu söylenen sarı-lacivertlilerde transferin en gözde ismi Dimitris Pelkas oldu.

Sabah Spor’un derlediği habere göre; Yunan basınından Sportime Greece, Dimitris Pelkas için Rubin Kazan ve Lyon’un devreye girdiğini yazdı. Rubin Kazan’ın devre arasında da Fenerbahçe’nin kapısını çaldığını yazan gazete, 6 milyon euro’ya ulaşan teklifin kabul edilmediğini belirtti.

Dimitris Pelkas için Rubin Kazan’a Fransa’nın önde gelen kulüplerinden Lyon rakip oluyor. Rubin Kazan’ın devre arasında yaptığı 6 milyon Euro teklifini arttıran Lyon, Fenerbahçe’ye 7.5 milyon Euro’ya ulaşan bir bonservis teklif etti.

Ancak Fenerbahçe, Yunan orta sahası için 10 milyon Euro’nun altında gelen teklifleri değerlendirmeyeceğini iki kulübe de iletti.

Pelkas’ın eski kulübü PAOK, oyuncunun transferiyle olan gelişmeleri yakından takip ediyor. Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olurken sözleşmesine konulan ‘sonraki satıştan %20 pay’ PAOK’u heyecanlandırıyor.

Pelkas bu sezon Fenerbahçe formasıyla 34 maça çıktı ve 8 gol, 8 asistle oynadı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir