Pınar Deniz’in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı

Pınar Deniz ile meslektaşı Kaan Yıldırım, önceki gün İtalya’da evlendi. Gelinliği özensiz bulunan Deniz’in tercih ettiği gelinliğin fiyatı dudak uçuklattı.

Pınar Deniz’in gelinliğinin fiyatı dudak uçuklattı

Pınar Deniz ile meslektaşı Kaan Yıldırım, önceki gün İtalya’da evlendi. Gelinliği özensiz bulunan Deniz’in tercih ettiği gelinliğin fiyatı dudak uçuklattı.

Kaan Yıldırım ile Roma’da evlenen Pınar Deniz’in gelinliği hiç beğenilmedi. Pınar Deniz eleştirilere karşı gelinlik için “O kadar üstüne düşünmedik son anda aldık” diyerek kendini savundu.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, aldıkları bebek haberinin ardından evlendi.

Oyuncu çift, İtalya’nın başkenti Roma’da sade bir nikah töreniyle karı-koca oldu.

Hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen Pınar Deniz’in anne babasının orada olmaması şaşırtırken, gelinliğinin modeli çok sade ve özensiz bulundu.

Pınar Deniz, Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik seçerken, Kaan Yıldırım beyaz ceketli bir takım giymeyi tercih etti.

Pınar Deniz’in gelinliği ve Kaan Yıldırım’ın damatlığının fiyatı da merak edildi.

Ünlü çift, nikahtan yeni kareleri “17.09.2024” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Deniz’in gelinliği 165 bin TL, Yıldırım’ın damatlığı ise 350 bin TL olunca eleştiriler daha da arttı. Havaalanında Akif Yaman’a Pınar Deniz gelinliğinin beğenilmediğini öğrenince “O kadar üstüne düşünmedik son anda aldık. Sadece keyfimize baktık o kadar” dedi.

Gazete Magazin’in haberine göre; yurda dönen Pınar Deniz, “Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Ailem vize probleminden dolayı gelemedi tabii ki. En müsait Roma olduğu için ve orayı çok sevdiğimiz için karar verdik” ifadelerini kullandı.

“HAYALLERİMİZ GERÇEK OLUYOR”

Türkiye’de düğün yapmayacaklarını da söyleyen Kaan Yıldırım, muhabirlerin “Mutluluğun bebekle taçlanması… Anne baba oluyorsunuz” sözlerine de “Biz çok mutluyuz. Hayallerimiz bir bir gerçek oluyor” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir