Renault Taliant Türkiye fiyatı belli oldu!

Renault Taliant Türkiye fiyatı belli oldu! Renault’nun B-Sedan segmentindeki yeni oyuncusu Taliant, Türkiye’de yola çıkmaya hazır. İşte yeni Renault Taliant fiyatı ve özellikleri…

Renault Taliant Türkiye fiyatı belli oldu!

Symbol’ün yerini alan 2021 Renault Taliant’ın Türkiye fiyatı ve özellikleri sonunda belli oldu.

B-Sedan segmentinde rekabet edecek olan Renault Taliant fiyatı kampanyalı olarak 167.900 TL’den başlıyor.

Renault, Taliant modeliyle B-Sedan segmentine şık ve yenilikçi bir yaklaşım getiriyor.

Yakın dönemde logosunu yenileyen marka, ürün gamının yeni temsilcisi Taliant’ı hedef pazarlar arasında ilk kez Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Renault Grubu’nun CMF-B modüler platformunda üretilen Taliant; X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play, 8” dokunmatik multimedya ekranı ve elektrikli park freni gibi dikkat çeken özellikleri de beraberinde getiriyor.

Model, Joy ve Touch donanım seviyeleriyle tüketicilerle buluşacak.

Renault Taliant motor seçenekleri

Tüketicilere zengin ve verimli bir motor yelpazesi sunan Renault Taliant, X-Tronic şanzımanla sınıfının otomatik vites seçeneğine sahip olan tek modeli.

Euro 6D-Full standardına uygun motorlardan 90 beygir güce sahip turbo beslemeli 1.0 litre TCe, 6 ileri manuel ya da X-Tronic şanzımanla sunuluyor.

Renault Grubu tecrübesiyle kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamış olan 100 beygir gücündeki ECO LPG motorda ise 6 ileri manuel şanzıman mevcut.

Segmentindeki tek fabrika çıkışlı LPG seçeneği olma özelliğini sürdüren bu motorla Taliant tüketicilere düşük yakıt tüketim maliyeti avantajını sunuyor. Giriş versiyonu olan 5 ileri manuel şanzımanla donatılmış 65 beygir gücündeki SCe motor ise yalnızca Joy ekipman seviyesinde sunuluyor.

2021 Renault Taliant fiyat listesi şöyle:

Motor seçeneklerine göre Reanult Taliant fiyatları

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir