Saldırı sonrası sosyal medyada erişim sorunu!

TUSAŞ’a düzenlenen hain saldırı sonrası kullanıcılar Twitter (X) ve YouTube platformlarının akışında akışında ve Instagram’a girişlerde sorunlar yaşadığını bildirerek platforma erişimde aksaklıklar olduğunu dile getirdi.

Saldırı sonrası sosyal medyada erişim sorunu!

Twitter (X) platformunda yaşanan sorunlarla ilgili bilgi arayışına girdi. Günün erken saatlerinden itibaren akışın yenilenmemesi, donma veya kesinti yaşanması gibi sorunlarla karşılaşanlar, “Twitter’da ne sorun var, çöktü mü, dondu mu?” sorularına yanıt bulmaya çalıştı.

Sosyal medya uygulamasına erişmek isteyen kullanıcılar, “bir şeyler yanlış gitti” hatasıyla karşılaşıyor. X platformundaki bu sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yavaşlamanın bazı kullanıcıları etkilediği düşünülüyor.
Son 24 saate ait hata tespit raporlarına göre, Twitter’da son saatlerde bazı aksaklıkların yaşandığı belirtiliyor.

Twitter’a girişte sorun yaşayan kullanıcıların öncelikle internet bağlantılarını kontrol etmeleri öneriliyor. Ardından, telefonlarının uygulama mağazasından Twitter’ın güncel sürümde olup olmadığına bakmaları gerekiyor.
Uygulamayı en son sürüme güncelledikten sonra tekrar giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, masaüstü versiyon veya farklı cihazlardan giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

INSTAGRAM’A ERİŞİM SORUNU

Instagram’a uygulama üzerinden giren kullanıcıların akışlarının yenilenmediği, web üzerinden ise Instagram’ın hiç açılmadığı belirtildi. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Downdetector web sitesinde Instagram’da sorun olduğu açıklandı.

YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ?

Youtube şu anda erişim sağlanabildiğini belirten kullanıcılar platformun aşırı yavaş çalıştığını bildirdi. Downdetector’e göre de YouTube’a Türkiye’den erişimlerde sorun olduğu görülüyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir