Sedat Peker’den Bursa’daki Köfteci Yusuf iddialarına cevap

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Soylu’nun Bursa’daki Köfteci Yusuf’a çöktüğü iddialarına yanıt verdi. Peker yayınladığı videoda, “Köftesini bile yemedim ama şikayette bulunmuş. Benim bu dosya ile ilgili aranmam yok, hiçbir şeyim yok. Benim Köfteci Yusuf’a ne ihtiyacım olur, ben köfte satmak istesem zaten satarım” ifadesini kullandı.

Sedat Peker’den Bursa’daki Köfteci Yusuf iddialarına cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun “Bursa‘da Köfteci Yusuf‘a çökmeye çalıştılar. Operasyonu başlattım, hepsi var. İstanbul’un başlangıcını bilmiyorum ama operasyona çeviren benim” ifadelerini kullanmasının ardından Köfteci Yusuf, hem Bursa hem de Türkiye gündeminde en çok konuşulan konular arasına girdi. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 7. videosunda bu iddialara yanıt verdi.

İşte Peker’in açıklamaları

‘KÖFTECİ YUSUF’ İDDİALARINA CEVAP

Bir de Köfteci Yusuf iddiası var. Nedir anlatayım. Ahıska Türkleri’nin sürgünüyle ilgili Bursa’da bir anma yapılacak. 15 bin kişi parkın içinde, konuşma yapacağım alanda bekliyor. Oraya gitmeden önce, beni aradılar. Köfteci Yusuf’ta oturduklarını ve benim hayranım olduğunu söylediler. Gittik ve tanıştık. Orada 4 arkadaş var, iş insanları. Bu arkadaşların et kesim tesisleri varmış. Köfteci Yusuf’a ‘Burayı satın alır mısın’ diye teklifte bulunmuşlar.

“KÖFTESİNİ BİLE YEMEDİM AMA ŞİKAYETTE BULUNMUŞ”

Bankanın eksper değeri şu kadar ama ‘Sana daha ucuza vereceğiz’ diye konuşmuşlar. Bankaya kredi borcumuz var o nedenle demişler. Bunlar da benim yakınım oldukları için çekinip emniyete gitmişler, olaydan haberim bile yok. Bu arkadaşlar gözaltına alınmış sonra hepsi serbest kalmış. Bu şahıs daha sonra Emniyet’e gidiyor; ‘Sedat Peker’den de davacıyım’ diyor. Köftesini bile yemedim ama şikayette bulunmuş. Benim bu dosya ile ilgili aranmam yok, hiçbir şeyim yok. Benim Köfteci Yusuf’a ne ihtiyacım olur, ben köfte satmak istesem zaten satarım.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir