Sel mağduru Elif Buğlem işte bu dehşeti yaşadı!

Kastamonu’daki sel felaketinde 3 yaşındaki Elif Buğlem Özdemir, Ziraat Bankasında memur olan Ertuğrul Sevik tarafından kurtarıldı. Sevik, Elif Buğlem’in ailesini de kurtarmak isterken sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Olay yaşandığında bölgedeki koşulları gösteren bir video ortaya çıktı.

Sel mağduru Elif Buğlem işte bu dehşeti yaşadı!

Kastamonu’da büyük sel felaketinde 3 yaşındaki Elif Buğlem’i kurtaran Ziraat Bankası çalışanı Ertuğrul Sevik, küçük kızın ailesini kurtarmak isterken kendisi de sel sularına kapılarak hayatını kaybetti.

Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde Küre ilçesindeki İkiçay mevkiinde yaşanan olay sırasında bölgedeki hava koşullarını gösteren bir video ortaya çıktı.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde greyderin Esenyurt Belediyesinde zabıta memuru olarak çalışan Murat Özdemir’in aracına set oluşturduğu görülüyor.

Ertuğrul Sevik, araçta bulunan 3 yaşındaki Elif Buğlem Sevik’i kurtarmış, ancak Murat ve Sermin Özdemir ile büyük kızları Sudenaz’ı kurtarmak isterken, kendisi de sulara kapılarak hayatını kaybetmişti.

Elif Buğlem’i kurtaran Ertuğrul Sevik hayatını kaybetti…

Özdemir ailesi ve Sevik’in cansız bedenleri selden birkaç gün sonra bulunmuştu.

Sevik, memleketi Hatay’da toprağa verilmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir