Selen Görgüzel tepkiler sonrası açıklama yaptı

Son dönemde Hamdi Alkan ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Selen Görgüzel, boşanma sonrası sahne ve müzik çalışmalarını da hızlandırmıştı. Selen Görgüzel, son olarak olay yaratacak bir kişisel bakım yaptırdı. Durum böyle olunca bazı sosyal medya kullanıcıları Selen Görgüzel’e tepki gösterdi. Selen Görgüzel aldığı tepkiler sonrası açıklama yapmak zorunda kaldı. (Posta)

Selen Görgüzel tepkiler sonrası açıklama yaptı

Hamdi Alkan’dan boşanması hayli konuşulan Selen Görgüzel son olarak sünnet derisinden estetik yaptırmasıyla gündeme geldi.

Yaşlanmayı geciktirmek için yapılan bu işlemle ilgili sosyal medyada “Çocuklarımızı kesiyorlar” tarzında yorumlarda bulunuldu. Görgüzel, bu yorumlara isyan etti.

Çocuklarımızı yiyorsun yazmış bir tanesi çok ayıp bir şey. Bunları takamam.

Çok acınası durumda insanların varlığını sosyal medyada görüyorum” yorumunda bulundu. Görgüzel, sosyal medyadaki eleştirilere de sosyal medya hesabından paylaştığı şu hikaye ile yanıt verdi:

Anlamadan araştırmadan abuk subuk yaptığınız yorumları silmiyorum ki cahilliğiniz ifşa olsun!

Teneke gibi işiniz gücünüz boş boş ses çıkarmak teknoloji ve tıbbın büyük araştırmalar ve izinler sonucu geliştirdiği bir yöntemi vahşete çeviren felaket tellalları buyurun; Yeni doğan sünnet derisinden elde edilen fibroblast hücrelerinin, yüksek teknolojiye sahip laboratuvar ortamında, biyomühendislik teknikleri ile çoğaltılarak kişinin ihtiyaç duyduğu bölgeye enjekte edilmesine dayanan allojenik”tir.

Yani kimsenin çoluğu çocuğu kesilip biçilmiyor hasta mısınız? el insaf yahu!”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir