Selen Görgüzel’den evlilik açıklaması

Geçtiğimiz aylarda oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’dan boşanmasıyla gündeme gelen Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı, evlilik ve sosyal medya hesabıyla ilgili açıklama yaptı.

Selen Görgüzel’den evlilik açıklaması

Hamdi Alkan ile sekiz yıllık birlikteliğini geçtiğimiz mart ayında sonlandıran Selen Görgüzel, önceki gün nişantaşı’ndaki bir AVM’de objektiflere yansıdı.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Görgüzel, evlilik hakkında “Bekarlığa alıştım. Keşke daha önce bakar kalsaymışım, keşke hiç evlenmeseymişim. Bence evlilik kesinlikle insan doğasına aykırı bir şey” dedi.

Arkadaşları arasında evlenip mutlu olan kimseyi görmediğini belirten şarkıcı, “Bunun formülü nasıl olmalı bilmiyorum, bir hayat arkadaşı evet lazım ama aynı çatı altına kadın ile erkeği sokmayacaksın. Eğer çocuk varsa evlilik resmi prosedürler gereği, soyadı için lazım tabii. Ama günümüz şartlarında bir ilişkiyi yaşamak için bir kurum gerekmiyor, aynı çatı altına girmek gerekmiyor. Ben artık düşünmem. Evlilikte mutlu olan yok yani” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili görüntülerinden sonra aldığı eleştiriler sorulan 43 yaşındaki ünlü isim, kendisiyle ilgili yapılan yorumlara “Bikinili fotoğrafını paylaştıktan sonra aldığı olumsuz yorumlar sorulan Selen Görgüzel, Ben hiç aldatılmadım. Ne güzel sporumuzu yapıyoruz, sağlıklı besleniyoruz, iyi görünüyoruz. Böyle yorum yazanlar feyz alıp kendilerine baksınlar. Aldatılmazlar işte ondan sonra, böyle yağlı göbekli gezmezler” diyerek cevap verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir