Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor… Düğün yerini gizleme nedenleri şoke etti

Leyla ile Mecnun dizisindeki “İsmail Abi” karakteriyle büyük bir şöhrete kavuşan başarılı oyuncu Serhan Keskin ile meslektaşı Meriç Aral evleniyor. 5 yıldır birliktelik yaşayan ve üç kez düğün erteleyen çift, düğün yerini ise saklıyor. İşte bu gizin nedeni…

Serkan Keskin ile Meriç Aral evleniyor… Düğün yerini gizleme nedenleri şoke etti

Leyla ile Mecnun dizisindeki “İsmail Abi” karakteriyle büyük bir şöhrete kavuşan başarılı oyuncu Serkan Keskin ile meslektaşı Meriç Aral evleniyor. 5 yıldır birliktelik yaşayan ve üç kez düğün erteleyen çift, düğün yerini ise saklıyor. İşte bu gizin nedeni…

tv100 Magazin Hattı’ndan Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre ünlü tiyatrocu ve sinema oyuncusu Serkan Keskin ile meslektaşı Meriç Aral evleniyor. 5 yıldır beraber olan çift, bundan önce üç kez nikah masasına oturmak için hamle yapsa da nikah her seferinde ertelenmişti.

Evlilik tarihleri adeta yılan hikayesine dönen Serkan Keskin – Meriç Aral çifti nihayet gerçekleşecek düğünle 19 Eylül’de İstanbul’da evlenecek.

Bir hafta sonra evlenecek olan Keskin ve Aral çiftinin nazar korkusundan açıklamadıkları düğünlerinin boğaz hattında bir mekanda gerçekleşeceği öğrenildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir